Bij nood bel altijd 112!

60 jarig jubileum

DSC02909

Op zaterdag 9 juli hebben wij voor onze leden en genodigden een jubileumfestival georganiseerd. Dit ten ere van ons 60 jarig bestaan.

Het was een mooie dag voor jong en oud! De humpen konden op reddingsmissie met Rinusredder. Een aantal van onze leden zijn in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange vrijwillige inzet. En de nieuwe boot werd gedoopt door de dochter van onze oprichter, een speciaal moment!

Uiteraard waren er op het festival ook verschillende eet gelegenheden. We hebben kunnen genieten van een uitgebreid buffet van Slagerij Jan Kater. En het toetje werd verzorgd door niemand minder dan ijssalon IJsie Prima. Voor de kinderen was er ook genoeg te snaaien. Zo werden er pannenkoeken gebakken, was er popcorn en dankzij @wonderfeestjes ook heerlijke suikerspinnen.

Een groot deel van de dag kon men thuis meeluisteren Noordkop Centraal had speciaal voor deze gelegenheid de studio naar onze loods verplaatst. Ook hebben we het geluk om enig muzikaal talent binnen de vereniging te hebben. Zo werden we ’s middags getrakteerd op een optreden van Tom Haver, konden we swingen bij de Tropical Steelband en werd er meegezongen tijdens het optreden van Jantien!

Dankzij Verkeersregelaars Schagen en Ses Schagen konden onze festivalgangers veilig ons festival bezoeken. En dankzij onze fotografen Madelaine en Gerrit hebben we een mooie tastbare herinnering.

Kortom we hebben genoten! En deze top dag was niet mogelijk zonder bovengenoemde sponsoren en uiteraard onze vrijwilligers. Nogmaals bedankt allemaal!

 

Ga naar de inhoud